Tarieven

Gebruik van de grote trainings- en vergaderruimte

€ 15,- p.p. per dagdeel met een minimum van € 120,- per dagdeel bij gebruik door groepen tot 8 personen. Voor groepen van 8 tot 18 personen geldt een toeslag van € 7,50 per persoon op het minimumtarief per dagdeel (rekenvoorbeeld: 12 personen, 1 dagdeel = € 120,- plus 4 x € 7,50 = totaal € 150,-).

Gebruik van de kleinere vergaderruimte (tot maximaal 10 personen)

Te gebruiken als extra uitvalsruimte, extra trainingsruimte, extra overlegruimte. Deze ruimte is alleen te huren in combinatie met de grote trainings- en vergaderruimte. Optioneel gebruik van de ruimte € 90,00 per dagdeel.

De prijs voor een dagdeel (4 uur) is inclusief koffie (Nespresso), thee, water, fruit en lekkernijen. Gebruik van de beamer en een basisset workshopmaterialen is ook bij de prijs inbegrepen.


Luncharrangement (vanaf € 7,50 per persoon)

Wij bieden maatwerk. We kunnen bijvoorbeeld een lunch verzorgen bestaande uit goed belegde boerensandwiches (streekproducten), hartige quiche en salade. Met daarbij melk en jus d’orange. Bovenstaande wordt aangeboden voor een tarief van € 15,00 p.p. (powered by www.starliciousfood.nl Authentiek, eerlijk, kleurrijk, smaakvol en op maat). Als je andere wensen hebt, of dieetwensen, dan kunnen we dit bespreken. We kunnen het ook heel simpel houden en smeer je zelf je boterham, dan kan dat al vanaf € 7,50 per persoon. Of doe eens iets anders en bestel een picknick in het park.


Frisdrankenarrangement (vanaf € 3,- per persoon)

Wellicht is het fijn om bijvoorbeeld in de middag ook een glas fris te kunnen drinken. Indien gewenst verzorgen wij een frisdrankenpakket dat dan ruim voldoende beschikbaar staat in de koelkast in de pantryruimte. Dit arrangement bieden we aan voor € 3,- per persoon. 


Borrelarrangement (vanaf € 6,- per persoon)

De borrel ontbreekt niet. We zetten alles klaar zodat je het zelf kunt pakken. Een kleine borrel bieden we al voor € 6,- per persoon aan. Dan krijg je bier, alcohol vrij bier, wijn, fris, koude snackjes en nootjes. Bijzondere wensen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

“CBR-ontwerpsessie bij Porthos OfficeXS, perfect verzorgd!”

Tim van Eijsden, ontwerp- en bouwcoördinator i.o.v. CBR