Flexibel en gastvrij

Een externe accommodatie heeft een aantal voordelen. Het haalt mensen uit de werksfeer en geeft inspiratie voor de bijeenkomst. Het doel van de bijeenkomst is bepalend voor de locatie.

Bepaal welke opstelling het meest geschikt is voor de bijeenkomst. Denk hierbij aan een cabaret-, carré-, diner-, receptie-, school- of theateropstelling. Bekijk de verschillende opstellingen.

Cappuccino, espresso, latte macchiato (Nespresso) of fijne thee staan de hele dag ter beschikking. Vers fruit, een snoepje of koekje ontbreekt natuurlijk niet. We hebben diverse arrangementen, maar uiteraard is catering op maat ook mogelijk.

Duurt de bijeenkomst langer dan een dag? De hotels Tulip Inn Eindhoven Airport en Novotel Eindhoven zijn te vinden op een steenworp afstand van Porthos OfficeXS.

“Door de warme huiselijke uitstraling, tevens professioneel en volledig geoutilleerd, is het een fijne locatie om een training te volgen. Er is voldoende ruimte om in diverse settings opdrachten uit te voeren. De locatie was goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid.”

Melinda Spong, Rechtbank Rotterdam